Narika Thai Massage

Narika betekent...
De naam Narika Thai Massage is niet zomaar gekozen. Narika betekent klok. Bij ons lijkt de klok even stil te staan. Narika Thai Massage wil een rustpunt bieden in een wereld die door stress en zorgen lijkt te worden beheerst. Als u bij ons geweest bent, voelt u zich als herboren.

Thaise massage als genezingsmethode
Traditionele Thaise massage is een van `s werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of in de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga. Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asanas van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Bel of mail voor een afspraak
Narika Thai Massage is gespecialiseerd in Thaise massage voor man en vrouw. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van massage die verzorgd worden door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses. Narika verzorgt geen erotische massages.

Het is raadzaam om vooraf telefonisch een afspraak te maken op 076 515 00 33 of per mail via het contactformulier.

RobertAarts 140713 019 Web

RobertAarts 140713 029 Web

Wij staan voor u klaar!

Narika Thai Massage

U voelt zich herboren na een bezoek aan onze salon.

Bezoek ons aan de Boschstraat 44 te Breda
Bel: 076 515 00 33
Of email naar: info@narika.nl

Narika is ook op Facebook te vinden!