Hot stone massage

Massage
Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.
Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Oliemassage

Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren.

Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen. De massage kan naar wens worden uitgevoerd met een 2 handen of 4 handen techniek.

Voorafgaand aan de oliemassage kunt u een warme douche nemen om de poriën te openen.


2handen
4 handen massage

Voetmassage

Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd.

Lichaamsmassage

Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, afgescheiden door gordijnen.

De massage wordt uitgevoerd gebruik makend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen lijnen genoemd. Deze worden ook gebruikt in de Chinese acupunctuur en de Japanse Shiatsu massage.

RobertAarts 140713 029 Web

Wij staan voor u klaar!

Narika Thai Massage

U voelt zich herboren na een bezoek aan onze salon.

Bezoek ons aan de Boschstraat 44 te Breda
Bel: 076 515 00 33
Of email naar: info@narika.nl

Narika is ook op Facebook te vinden!